Baccarat vadslagning

Baccarat vadslagning

September 30, 2018 0 By Sanio Roys

Baccarat har mycket bra odds för spelaren. När spelaren betar har huset endast en liten fördel. För att balancera detta tar huset en komission, vanligtvis 5 % på vinnande bank vad. Beten är lagda innan första kortet delas ut. Bankiren spelar endast mot en spelare åt gången. Trots detta, kan alla närvarande spela på varje hand.

Baccarat bordet är välutrustad! Upp till 14 personer kan sitta runt det njurformade baccarat bordet, beroende på storleken av bordet förstås. Baccarat har tre dealers åt gången! Dessa har speciella namn också – croupiers – och de kör alltid spelet tillsammans. Deras plikter som croupiers är följande: två sköter bets och komissioner, en delar korten. Spelare kan sitta var de vill. Beten läggs på en speciellt markerad yta på bordet som motsvarar varje spelares sittplats. Spelare kan beta på tre sätt: man kan beta på banken, på spelarens hand eller på oavgjort. Detta är där det blir ”varje man för sig själv”! Det är inte ovanligt att se spelare byta mellan att beta på banken till spelarens hand fram och tillbaka. Om du är ute efter stor utbetalning, ska du slå vad på oavgjort. Denna bet är ansedd vara en av de sämsta i ett kasino.

Man betar genom att lägga pengar på bordet i ditt markerade område på en vadslagning plats – den som motsvarar spelaren eller spelarn som du betar på. Varje vad har ett ställe för spelaren och banken. Till exempel: du vill slå vad på banken i sits nummer 4, och på spelare in sits nummer 6. Här är vad du gör: du lägger du kontanterna i ytan markerad ”bank” i sittplats 4 och i ytan markerad ”spelare” i sittplats 6. Ser du? Enkelt, eller hur?

Vinnande bets betalar ut jämna pengar, om inte förstås, komissionen är subtraherad. Förlåt, husets regler. Oavgjorda händer betalar 8 till 1, och ett bank och spelar vad behandlar som ”push”. De goda nyheterna är att pengarna vid en ”push” stannar på bordet till nästa hand! Ha det så roligt.