Att Spela Baccarat

Att Spela Baccarat

April 10, 2018 0 By Sanio Roys

Spelet börjar med att både spelaren och bankiren mottar två nedvända kort. Nästa handling är beroende av korten på händerna.

Skulle spelaren eller bankiren ha kort som är värda 8 eller 9, vänder de upp korten genast. Om någon gör detta måste den andra spelaren också göra det. Om du spelar på nätet, är baccarat korten alltid vända upp. Handen med värdet 9 vinner över vilken som helst mindre värd hand, om ingen har 9, då vinner 8 över händer med mindre värde. Jämnstarka händer med värdena 9 och 8 är oavgjorda. I den här situationen byter inga pengar händer, om inte de andra spelarna kan beta på på oavgjort.
Om ingen har en “natural” (det är vad en hand med 8 eller 9 kallas) då går spelet till spelaren. Spelaren måste stanna (inga fler kort) på ett värde av 6 eller 7. Om spelaren har 5 eller mindre måste denne ta ett synligt kort.

När spelare har handlat, är det bankirens tur. Bankirens stannar på 7. Om bankiren har 6 eller mindre, beror hans handlingar på värdet av hans två kort, samt värdet på kortet den andra spelaren drog. Här är vad han måste göra: